0
Košarka

Luca Vildoza (L) and Facundo Campazzo look dejected during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GDE JE NESTAO DECEMBARSKI MVP EVROLIGE?: Neprepoznatljiva forma Luke Vildose!

Objavljeno: 18.03.23 u 13:45

Veoma loše partije!

Luka Vildosa je bio čovek koji je pokrenuo Zvezdinu sezonu, u jednom momentu sam pobeđivao protivnike u Evroligi. Zajedno sa Nedovićem je činio sjajan par koji je izazivao strah kod svakog protivnika.

Ipak, odjednom Argentinac je potpuno stao. Sinoć je u porazu Crvene zvezde Meridianbet od Barselone upisao sedam poena, bez promašaja za dva (3/3), ali i bez pogotka u šutu za tri (0/3). Ono što još više zabrinjava jeste čak šest izgubljenih lopti i tri faula od koji je svaki bio u pogrešnom momentu. Sve to za -1 indeks korisnosti.

Luca Vildoza reacts during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prethodni period je jako težak na terenu za Vildosu. Protiv Olimpije iz Milana je imao indeks 5, zatim je protiv Makabija sakupio osam poena, protiv Albe ponovo pet.

Nešto bolji je bio u porazu od Bajerna sa 17 indeksnih poena, ali je potom ponovo usledio pad protiv Efesa i Panatinaikosa sa po šest indeksnih poena.

Podsećamo, Vildosa je bio MVP meseca decembra u Evroligi, ali trenutno nije ni senka tog igrača.

Osim toga, primetno je da je mnogo nervozniji na terenu, te da mnogo sporije donosi odluke. Za Zvezdin uspeh u ovoj sezoni, potrebno je da Argentinac pod hitno pronađe ritam.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter