0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

EKSPRESNA REAKCIJA: Pazarci već pronašli zamenu za Stankovića!

Objavljeno: 18.03.23 u 22:29

Igračka klupska legenda se vraća na ‘Džaizkoin Arenu’!

Fudbaleri Novog Pazara ostali su bez šefa stručnog štaba, pošto je nakon neočekivanog poraza od Kolubare (0:1) na domačem terenu klupu plavo-belih napustio Aleksandar Stanković.

Mladi stručnjak je preuzeo odgovornost i dao ostavku, ali u Novom Pazaru nisu mnogo čekali na zamenu.

Prema pisanjima Mozzart Sporta, glavni kandidat za klupu srpskog superligaša je upravo bivši igrački as ovog kluba i nekadašnji trener Sarajeva, Feđa Dudić.

-U završnim smo pregovorima sa Feđom Dudićem, koji bi trebalo da preuzme ekipu nakon odlaska Stankovića. Poslali smo mu konačnu ponudu i očekujemo odgovor do nedelje u podne, kada će zasedati klupsko rukovodstvo – rekli su u redovima superligaša, prenosi Mozzart Sport.

Pre dolaska Damira Čakara koji je zamenio Vladimira Gaćinovića, upravo se Dudić pominjao kao najrealnija opcija za klupu plavo-belih.

-Tada nismo realizovali ideju. Dudić je zahtevao ugovor na duži vremenski period, a naš klub u tom momentu nije bio spreman da mu ispuni zahtev. Sada smo izašli sa predlogom o saradnji do jula 2024 – navode iz Pazara i otkrivaju da postoje i alternative:

-U opticaju je još nekoliko domaćih trenera sa kojima je bilo kontakta. Uglavnom, naš Upravni odbor sutra će doneti konačnu odluku.

BONUS VIDEO:

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter