0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DENVER POKLEKAO U DRAMATIČNOM FINIŠU: Maestralni Jokić zaustavljen na korak od tripl-dabla! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.23 u 20:58

Još jedna fantastična partija srpskog reprezentativca!

Peti poraz na prethodnih šest susreta u NBA ligi zabeležili su košarkaši Denvera. Nagetsi su na gostovanju u čuvenom ‘Medison Skver Gardenu’ izgubili od slavne franšize Njujork Niksa. Domaći sastav je slavio sa 116:110 pred skoro 20 hiljada navijača.

Niksi su odlično otvorili meč. Već u prvoj deonici sastav iz Njujorka napravio je značajniju prednost i pokazao da će biti ‘krupan zalogaj’ za lidera Zapadne konferencije, koji se nalazi u očajnoj formi.

Na krilima maestralnog Nikole Jokića tim iz Kolorada je do najduže pauze napravio veliki preokret i poluvreme završio sa +5.

Ekipa Majka Melouna nije briljirala u nastavku susreta. Samo 43 poena za dve četvrtine nisu bila dovoljna za podvig u Njujorku. Denver je uprkos lošem izdanju bio u igri sve do same završnice, ali rezultat je izostao.

Džejlen Branson je predvodio domaći tim do pobede sa 24 poena, dva skoka i pet uspešnih dodavanja.

Najefikasniji pojedinac u redovima Nagetsa bio je Džamal Marej sa učinkom od 25 poena, četiti uhvaćene lopte i šest asistencija. Nikola Jokić je ponovo bio nadomak tripl-dabl učinka, ali morao je da se zadovolji sa fenomalnih 24 poena, 10 skokova i osam asistencija.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter