0
Fudbal

FOTO: Starsport

CRVENO-BELI PUTUJU U KRUŠEVAC: „Gledamo da iz kola u kolo povećamo prednost!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.23 u 16:10

Prilično jasan trener šampiona Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 časova gostuju ekipi Napretka u Kruševcu u okviru 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Pred ovaj meč, trener crveno-belih, Miloš Milojević izneo je svoja očekivanja. Istakao je da je svakako motiv više za njega i igrače šansa da dodatno uvećaju prednost nad Partizanom nakon novog kiksa crno-belih.

Svakako jeste motiv, gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč. – započeo je Milojević.

Potom se dotakao i Andrije Radulovića, momka koji je na pozajmici iz Zvezde u Radniku iz Surdulice, a juče je zatresao mrežu večitog rivala.

Radulović je igrač o kom smo veoma razmišljali i u decembru mesecu. Radi se o momku koji ima kvalitet, bio je u prvom timu i pokazao da ima kvalitet da igra i ovde. Drago mi je što se tako razvija, a o svim ostalim pitanjima će klub raspravljati kad se završi sezona. Svakako je naš igrač i jedan od onih koje pomno pratimo. – istakao je trener Zvezde.

during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

Zatim se osvrnuo i na sutrašnjeg protivnika, ekipu Napretka.

Pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač. Takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja. Na terene sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega je da se prilagode što pre. – kazao je šef struke crveno-belih.

Nada se da će Strahinja Eraković dobiti minute za reprezentaciju Srbije u predstojećem ciklusu.

Ne bih da se mešam u posao selektora, nije zahvalno. Kao trener bih voleo da imam što više igrača koji nose nacionalni dres, pogotovo reprezentacije naše zemlje, ali sa druge strane imamo 10 ili 11 igrača koji imaju obaveze tokom ove pauze. Nećemo imati punu grupu za trening, sa jedne strane srce kaže da, voleo bih imam što više reprezentativaca Srbije, dok sa profesionalnog aspekta voleo bih da su svi tu. Ne bih da radim tuđi posao, ponosan sam što je Eraković pozvan, mislim da je svojim igrama zaslužio, sazreo je i nadam se da će dobiti minute da pokaže da je u dobroj formi. – zaključio je Milojević.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter