4
Evroliga
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ O SEZONI U EVROLIGI: ‘Nismo se ni palili na TOP8!’

Objavljeno: 18.03.23 u 10:20

Svestan je i on igara svog tima.

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović i sam je potvrdio lošu sezonu njegovog kluba u Evroligi. Ipak, prema njegovim rečima oni nisu ni očekivali plasman u TOP8.

‘Mi snosimo najveću odgovornost. Veliki broj utakmica smo izgubili na neobičan način. Košmarna sezona, ali se mi još uvek držimo u okvirima ciljeva koje smo zacrtali. Osvojili smo jedan, pred nama su još dva trofeja. Nikad se nismo palili na fajnal ejt.’ – rekao je i potom dodao:

‘Laici u formi ološa pozicionirani u košarci nam pripisuju rekreativna takmičenja i da Zvezda ima ne znam koliko para. Sve što je probano na nama ove godine smo dobro izdržali.’ – zaključio je prvi čovek Crvene zvezde u razgovoru za RTS.

BONUS VIDEO:

2
5

4 Komentara

  1. Ti si bre Čoviću jedno ljucki govedo kenjas sam pa ti kriv kurac sto ti jebu mater s tribina,umesto da vodiš taj klub ti vodiš računa o Partizanovom ne plaćenom porezu,pričaš za Obradovića da je ABA liga njegova lupeta gluposti lično to praviš probleme iZmedju igrača i navijača idiote ćoravi nije ti to politika koji si vodio davnih godina za Kosovo ovo je sport i teraj se u kurac sto ti majke jebem…

    23
    2
    Odgovori
    • A zasto se vi glodari brinete ko ce nama da vodi klub, vi pljujte vase ako nisu dobri, a mi cemo nase. Covicu svaka cast sta je sve uradio sa zvezdom, a vama smeta jer niste navikli da imate konkurenciju i da morate na posten nacin da osvojite nesto. Ugasili ste Hemofarm zato sto su bili bolji od vas. Niko nije smeo da vas pobedi. Sad kad prvi put od 90tih imate konkurenciju vi kukate jer niste navikli na to, a svesni ste gde lezi izvor vase konkurencije i zato vam smeta Covic.

      4
      6
      Odgovori
      • A i Covic kao klasicni politicar kada gubi odma, a sta su oni drugi, umesto da se fokusira ne Zvezdu i da vidi sta je to od jednom prestalo da funkcionise i pocele da se gube silne utakmice on samo o Partizanu prica i kao nije se ni lozio na Evroligu sada kada nema sanse da udje u Top 8, kako to nije rekao na pocetku sezone?

        1
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter