0
Evroliga

head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠARUNAS NAKON POBEDE NAD ZVEZDOM: ‘Za njih je ovo bilo kao finale!’

Objavljeno: 17.03.23 u 23:53

Zadovoljan je pobedom!

Košarkaši Crvene zvezde gostovali su večeras ekipi Barselone u okviru 29. kola Evrolige. Apsolutni favorit bio je domaćin, dok su gosti iz Beograda došli bez previše takmičarskog naboja, jer su daleko od borbe za TOP8, a u svojim redovima nisu imali Dobrića i Nedovića. Slavio je domaćin rezultatom 85:79, a svoje utiske nakon meča izneo je šef stručnog štaba Barselone, Šarunas Jasikevičijus.

FOTO: Barca Basket

‘Momci su se borili. Zvezdi je očajnički trebala pobeda i tu je bila razlika, borba protiv očajanja. Ovo je za njih bilo kao finale, jedna od poslednjih šansi za plej-of. Moramo da shvatimo da ulazimo u poslednju fazu regularnog dela sezone i da će timovi činiti ludosti za pobedu, da će koristiti prednost domaćeg terena. Morate tome da parirate. Pred nama je još dug put.’ – rekao je trener Barselone.

BONUS VIDEO: 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter