0
Domaći fudbal

during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADNIČKI 1923 SLAVIO U NOVOM SADU: Lalatovićeva Mladost zakucana za dno!

Objavljeno: 17.03.23 u 20:20

Novosađani u sve težoj situaciji!

Fudbaleri Mladosti GAT dočekali su na novosadskom Karađorđu ekipu kragujevačkog Radničkog u okviru 27. kola Superlige Srbije. Pobedom Radnika nad Partizanom, Mladost je ostala zakucana za dno Superlige Srbije, dok se Radnički bori za ulazak u plej-of.

Prednost gostima doneo je Zorić pogotkom u 30. minutu na asistenciju Vasilija Đurića. Nenad Lalatović izvršio je čak tri izmene na poluvremenu, što je urodilo plodom i donelo mu izjednačenje. Igrao se 50. minut, kada je iskusni vezista Novica Maksimović poravnao rezultat.

Ipak, gosti su uspeli da dođu do nove prednosti, odnosno ispostaviće se do nove pobede, jer je u 61. minutu precizan bio Milutin Vidosavljević na asistenciju Milunovića.

BONUS VIDEO: 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter