0
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

„PROTIV PARTIZANA MORA DA VAS POGLEDA BOG“: Đorđević presrećan zbog trijumfa nad vecešampionom Srbije!

Objavljeno: 17.03.23 u 18:57

Ogromna pobeda za tim sa dna tabele.

Radnik iz Surdulice savladao je ekipu Partizana u Humskoj rezultatom 1:2, a nakon meča, medijima se obratio trener gostiju Slavoljub Đorđević. On je istakao da je jako teško igrati sa Partizanom i da „mora da vas pogleda Bog“

Ono što sam rekao u najavi igrati sa Partizanom je jako teško i znali smo šta hoćemo, pa jako smo poštovali Partizan, pronašli smo način igre i koristili svoje šanse, mogli smo da damo još jedan i da primimo još jedan gol. Mali Stefan je odbranio penal Nathu, morate da igrate iznad svojih mogućnosti i da vas pogleda Bog protiv Partizana, a nas je pogledao Bog – rekao je Đorđević, a potom je čestitao kolegi Duljaju uz reči da će biti odličan trener:

– Čestitam Partizanu i mojim momcima, kolegi Igoru Duljaju jer verujem da će biti odličan trener pošto je sjajan momak.

Radnik se ovim trijumfom udaljio sa poslednjeg mesta na tabeli Mozzart Bet Superlige, gde će i ostati, osim ako Mladost GAT ne savlada Radnički iz Kragujevca.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter