0
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

NOVI DEBAKL ZA PARTIZAN: Radnik odneo 3 boda iz Humske – Natho promašio jedanaesterac, a Ranđelović postao pravi heroj! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 18:05

Ponovo neprepoznatljivi crno-beli.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Radnika iz Surdulice u 27. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 1:2. Poslednjeplasirani tim na tabeli, crno-belima je priredio veliki šok u 13. minutu, kada je stigao do vođstva, a u završnici prvog poluvremena i do prednosti od 0:2.

Partizan svoje šanse nije iskoristio, promašen je jedanaesterac u drugom poluvremenu, ali je Gomeš postigao utešni pogodak 82. u minutu. Sa druge strane, pored Radulovića i Jokića, pravi heroj gostiju bio je golman Ranđelović.

PRVO POLUVREME:

Od samog starta utakmice, loše je izgledala odbrana srpskog vicešampiona, što su gosti pokušavali da iskoriste i dođu do pogotka. Već u 7 minutu, Radnik je imao dve sjajne šanse. Radulović je prvo izašao u kontri 1 na 1 sa Popovićem, koji se našao na pravom mestu i sa desne strane iskosa skratio ugao, odbivši loptu u korner.

during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

Već posle ubacivanja, Stevanović je imao novu priliku, ali je pogodio stativu.

Ipak, gol za goste, videli smo u 13. minutu, kada je Andrija Radulović izbegao ofsajd zamku i sjajno uhvatio zalet. On je lako savladao Popovića, pogodivši donji levi ugao za prednost Surduličana od 0:1.

Pokušao je Partizan odmah da se trgne, a već nekoliko minuta posle pogotka, Natho i Filipović su pogodili okvir gola. U 22. minutu, Rikardo je dobro skočio na levoj strani nakon centaršuta, ali je ponovo pogodio stativu.

Sada smo videli ofanzivu crno-belih, pa je 5 minuta kasnije, Urošević prebacio prečku glavom, sa oko 6 metara od gola gostiju.

U 38. minutu Natho je izveo slobodan udarac sa oko 25 metara, ali je prebacio protivnički gol. Izraelac je imao odličnu priliku i 3 minuta kasnije, kada je iz trka šutirao direktno u golmana Ranđelovića.

during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

Ponovo je Ranđelović spasao Radnik u 43. minutu, tako što je sa glave skinuo loptu Uroševiću.

Posle mnoštvo neiskorišćenih prilika Partizana, Radnik stiže do drugog gola. Jokić je najviše skočio u kaznenom prostoru Partizana, udarcem je potpuno zbunio golmana Popovića, koji je pokušao da uhvati loptu, ali ju je praktično sam sebi ubacio u mrežu za 0:2.

DRUGO POLUVREME:

Imao je Partizan veći posed lopte na startu drugog dela, ali u prvih 15 minuta nastavka nije stvorio ozbiljniju šansu. U 62. minutu, crno-beli su imali najlakši način da dođu do pogotka – udarac sa bele tačke.

Kada je Bibras Natho uzeo loptu u ruke, navijači znajući njegovu sigurnost sa penala, nisu ni malo birnuli, ali je izraelski reprezentativac ipak promašio.

Time je prekinuo neverovatan niz koji je imao u Partizanu, gde mu je malo falilo da veže 30 realizovanih jedanaesteraca.

Odmah je Duljaj reagovao i sve karte bacio u napad, kada je umesto Kolorada na teren ušao Pantić.

Imao je Partizan još šansi u nastavku, a sjajan je bio golman gostiju, koji je nakon Nathovog jedanaesterca, zaustavio i pokušaj Andrije Pavlovića.

Promašio je Rikardo jednu izglednu šansu, ali se za to iskupio u 82. minutu, kada je smanjio rezultat na 1:2. Baždar je doturio loptu napadaču Partizana, koji se u šesnaestercu Radnika dobro zagradio. Najbolji strelac Superlige se okrenuo i tako savladao Ranđelovića.

Partizan je nastavio da napada, a u 91. minutu, poslednju priliku za izjednačenje propustio je Pavlović. Ranđelović je ponovo bio fantastičan, pa je sjajnom paradom sačuvao mrežu gostiju.

during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

Zbog potpune Partizanove ofanzive, stvorila se prilika za kontru Radnika, a ovog puta, dobro je reagovao Popović, koji je sprečio čist zicer Surduličana.

Sve u svemu, videli smo novu lošu igru Partizana i poraz koji TSC može lako da iskoristi i tako ih pretekne na tabeli domaćeg prvenstva.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter