0
AdmiralBet ABA Liga

Filip Petrusev (C) reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRUŠEV SE OGLASIO U SPECIJALNOJ EMISIJI: „Donosi malo veći pritisak, ali je kao pravi dom!“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 19:23

Govorio je i o periodu u Efesu.

Mladi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Filip Petrušev, govorio je u emisiji „Focus On“, gde se osvrnuo na aktuelnu sezonu crveno-belih, ali i na period dok je nosio dres Anadolu Efesa. On je istakao da je u Srbiji odrastao i da se oseća prijatno, pa može da razmišlja samo o košarci i ni o čemu drugom.

– Ovde sam odrastao. Ovde se osećam prijatno. Ne moram da razmišljam ni o čemu drugom osim o košarci, zaista. To donosi možda malo veći pritisak, tako nešto, ali sviđa mi se. To je kao pravi dom – počeo je Petrušev.

Potom je pričao o prošloj sezoni, kada je nosio dres aktuelnog prvaka Evrope Anadolu Efesa. Petrušev je zaključio da nije bila sjajna godina što se tiče minutaže, ali da je sada pronašao tim gde će iamti veću ulogu.

Bila je to moja prva prava profesionalna godina. Bila je to dobra godina za učenje za mene. Nije na kraju bila sjajna godina u smislu igranja, tako da sam samo tražio tim u Evroligi koji će mi omogućiti da imam veću ulogu, da igram više i da se razvijam, jer sam prošle godine stekao osećaj šta je Evroliga – počeo je Petrušev i zaključio:

– U nekim utakmicama sam pokazao da mogu da se takmičim sa tim momcima i da imam važnu ulogu u timu. To je ono na šta sam navikao: imati veću ulogu, imati veću minutažu. Želim da učim, ali učim na terenu dok igram, učim kroz one greške koje će se desiti, jer si još uvek mlad igrač koji pokušava da se dokaže i još se navikavaš na ligu – zaključio je Petrušev.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter