0
Košarka

FOTO: JSD Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ DAO OSTAVKU NA MESTU PREDSEDNIKA PARTIZANA: Pa odmah potom ponovo izabran!?

Objavljeno: 17.03.23 u 22:58

Teško da iko razume šta se ovde desilo.

Sednica JSD Partizan počela je danas od 17 časova, a tema su bili sudski sporovi i generalno načini finansiranja Sportskog društva. Nedavno izabranika predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović podneo je ostavku na tom mestu, da bi ga odmah potom skupština ponovo izglasala za predsednika JSD Partizan.

Ostoju su predložili rvački, atletski i odbojkaški klub, a glasalo je 93 prisutna člana. Mijailović je dobio podršku od 62 člana, što je bilo dovoljno da on bude izabran za predsednika društva.

FOTO: JSD Partizan

Zajedno sa njim, upravni odbro JSD Partizan još će činiti: Željko Obradović, Marko Nikolić, Predrag Micić, Nedeljko Stajić, Alekdandar Stanković, Rajko Baltić, Ljubomir Grujić, Marko Lekić, Aleksandar Jakovljević, Dragan Milenković, Jovan Obradović i Ilija Dražić.

Nakon što je ponovo izabran, Ostoja je objasnio situaciju:

FOTO: JSD Partizan

‘Podneo sam ostavku iz razloga razjedinjenosti unutar Društva i sa ciljem da proverimo volju većine klubova. Zahvaljujem se na podršci klubovima koji su stali iza mene. Ovaj izbor sam prihvatio isključivo jer sam dobio podršku dve trećine glasova, odnosno 62 od 93 glasa. Ponosan sam na to što sam dobio veću podršku od one koju sam dobio pre šest meseci. Zahvaljujem se na poverenju i jedino što mogu da poručim jeste da nastavljamo da se borimo za naš Partizan.’

BONUS VIDEO:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter