0
Niže lige

FOTO: Starsport

GRAFIČAR IZGUBIO POBEDU U POSLEDNJEM MINUTU: Zlatibor došao do boda! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 09:22

Podela bodova.

U četvrtak od 14 časova u zaostaloj utakmici 21. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije, odigrali su Zlatibor Čajetina i Grafičar. Domaći fudbaleri nisu uspeli da savladaju gostujuću ekipu, ali su došli  do boda u poslednjim minutima utakmice.

Ekipa Grafičara zapretila je već u petom minutu, preko Ivelje, ali je golman Zlatibora Maslarević je bio  siguran. Domaći su već u 20. minutu mogli do  vođstva, posle centaršuta Karaća, najviši u skoku bio je Janjić, koji je odlično šutirao glavom, ali je golman Guteša sačuvao mrežu.

Osam minuta kasnije, gosti su poveli golom Nikolaševića, posle idealnog centaršuta, lako je prošao odbranu domaćih i sa pet metara savladao Maslareviča sa 0:1.

U završnici prvo dela, situacija na terenu došla je do usijanja. Janjić je pao posle kontakta sa Petrovićem, ali je sudija doneo odluku koja se nije sviđala igračima Zlatibora i umesto da dosudi penal, dao je žuti karton Janjiću zbog simuliranja. U 40. minutu, iritrani suđenjem, Zalitborci su se povukli sa terena, ali posle konsultacije sa delegatom, meč je nastavljen.

Zlatibor je krenuo u ofanzivu. Posle odličnog solo prodora desnog beka Veličkovića, usledio je snažan šut sa ivice šesnaesterca, ali golman Grafičara je odlično intervenisao. U 66. minutu, odličan šut Karaća, ali je golman opet bio na vrhuncu zadatka.

U 89. minutu slobodan udarac za Zlatibor, koji je izveo Stefan Tripković, ali je golman gostiju ponovo bio na mestu i lopta odlazi u korner. Posle centaršuta Karaća, najviši u skoku bio je Nikola Tripković i sa sedam metara postiže izjedančujući pogodak.

Zlatibor se nalazi na pretposlednjem mestu i osvojili su važan bod u borbi sa plej-aut i u narednom kolu gostuju u Inđiji. Grafičar se nalazi na trećoj poziciji i u narednom kolu dočekuje Jedinstvo iz Uba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter