3
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

DULJAJ POSLE NOVOG PORAZA PARTIZANA: „Dobro je da smo imali mnogo šansi, ali….“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 18:29

Poručuje da nema predaje.

Ponovo su fudbaleri Partizana razočarali svoje navijače, ovog puta porazom od Radnika iz Surdulice na stadionu u Humskoj i to rezultatom 1:2. Nisu crno-beli bili pravi većim delom utakmice, propustili su mnoštvo šansi, ali i jedan jedanaesterac, zbog čega su gosti zasluženo trijumfovali.

Po završetku utakmice, medijima se obratio trener srpskog vicešampiona Igor Duljaj. On je rekao da je moguće da je problem u glavi, ali da sada ide analiza i pauza.

Moguće da je problem u glavi, ali rezultat se pamti. Dobro je što smo imali mnogo šansi, a čak je i Natho promašio penal. Sada ide pauza i analiza pa da vidimo šta ćemo dalje – počeo je Duljaj i dodao:

– Nema predaje, moramo da razlimo šta je i gde moralo bolje. Da vidimo zašto smo primili gol, jer nekada rezultat ne može da se kontroliše, videli ste kako je izgledalo – zaključio je trener crno-belih.

1
0
3 Komentara
  1. Da znas da vodis ti bi pobedio nemas pojma uzivo tu da nekog da treniras nula od igre tebi samo da je glava problem u opste nemas pojma da li ti igraci i znaju da igraju samo glava problem nije ili ih nauci da sutiraju na gol ili dribling nauci ih da igraju osposobi ih ili mrs iz partizana i povedi sa sobom ovu raspalu upravu

    1
    0
    Odgovori
  2. druga ligo siri svoje grane i prihvati mlade partizane!Pre 40 g. grobari se vadili da ne ispadnu iz prve lige,trepca i celik ih spasao,uz mesetara Dzarovskog!

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter