0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

DEMANTI SA ČAIRA: Dragan Šarac ostaje na klupi Radničkog iz Niša!

Objavljeno: 17.03.23 u 15:00

Oštar odgovor ljudi iz Niša

Nedavno se pojavila informacija da će Radnički iz Niša smeniti Dragana Šarca sa pozicije trenera, ali to izgleda nije istina.

O svemu se oglasio niški klub čije saopštenje prenosimo u celosti:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Povodom najnovijih vesti u medijima, FK Radnički oštro demantuje da menja šefa stručnog štaba. Dragan Šarac ostaje na klupi Radničkog i molimo medije da pre objavljivanja ovakih vesti provere navode, jer se time unosi nestabilnost u klub.

– Uostalom, već postaje navika da se uoči svake naše utakmice pojavljuju lažne vesti čiji je cilj da nas destabilizuju. U svakom slučaju, Dragan Šarac ima puno poverenje rukovodstva Radničkog da nastavi da vodi ekipu i klub ne razmišlja o smeni trenera.

Šarac je završio današnji trening sa ekipom, koju priprema za nedeljni meč u Subotici protiv Spartaka. Sutra će se obratiti na redovnoj press konferenciji kojom se najavljuje predstojeći ligaški meč i sve aktivnosti u timu su u potpunosti redovne ovih dana u Radničkom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter