3
Košarka

FOTO:Printscreen

DECA MOLILA ŽELJKA DA SE VRATI U FENERBAHČE: ’Najveći si trener!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 09:48

Trenera Partizana nisu zaboravili.

U 29. kolu Evrolige Partizan je ostvario važnu pobedu nad Anadolu Efesom 97:84 i učvrstio se u ple-of zoni. Ono što je bilo u centru pažnje pored pobede ’crnobelih’ jesu grupa dečaka koja su dočekala Obradovića na parketu, a on je izdvojio nekoliko minuta za njih.

Željko Obradović je vodio Fenerbačhe u periodu od 2013. do 2020. godine i u tom periodu im doneo titulu prvaka Evrope, četiri titule turskog šampiona, tri trofeja Kupa Turske. Tamošnja publika to nije zaboravila. Među njima su i dečaci koji su se okupili oko svog miljenika uz osmeh i fotografiju koju će zauvek pamtiti.

Deca su uzvukivala iskusnom stručnjaku ’ja sam tvoj najveći obožavalac’, dok su se čule još i ’mnogo te volimo’ , ’najveći si trener’ , a ono što svaki navijač turskog kluba želi ’dođi u Fenerbahče ponovo.’

&nb

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

sp;

3
0

3 Komentara

  1. Izgleda da ovog čoveka poštuju svi, stari i mladi. Poštuju ga svuda, Hrvatska, Turska…. Problem je izgleda samo kod nas.

    2
    1
    Odgovori
    • Ako tako misliš-grešiš, a ako si ubeđen-glup si za trojicu, pravi cigani poštuju svakog trenera, od Željka do svih njegovih kumova koje je on napravio trenerima, kao i svakog grobara koji je navijač, a ne narko diler ili idiot koji kaže da više voli npr PAO nego Zvezdu.., ali takvih ima i kod nas i svuda, bez mozga, bez ideje, IQ 60… Željku kapa dole, on je ponos Srbije poput Novaka i Piksija

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter