0
Evropske lige

FOTO: Paris Saint-Germain@PSG_English/Twitter

VERATI NAPUŠTA PSŽ NAKON VIŠE OD DECENIJE: Sledeća stanica Juventus!?

Objavljeno: 16.03.23 u 19:59

Italijanski fudbaler mogao bi da napusti „Park prinčeva“ nakon 11 godina

Italijanski sportski list „Kalčomerkato“ prenosi da je fudbaler PSŽ-a, Marko Verati, nezadovoljan svojim statusom u klubu i želi da ga napusti tokom letnjeg prelaznog roka.

Iskusni vezista ne uspeva da pronađe svoju prepoznatljivu formu a „šlag na tortu“ bila je eliminacija od Bajerna u osmni finala Lige šampiona, gde je Verati bio dosta ispod očekivanja.

Kalčomerkato“ dalje navodi da je Juventus ozbiljno zainteresovan za njegove usluge i da pomno prate razvoj događaja u Parizu.

Tenzije u PSŽ-u su povećane pošto je prvak Francuske eliminisan iz Lige šampiona, a brojni igrači su oštro kritikovani. Među njima je i Verati. Italijanskom fudbaleru su zasmetale kritike, pošto je na svakoj utakmici dao sve od sebe. On razmišlja da na kraju sezone napusti klub, ali PSŽ nema nameru da proda italijanskog veznog fudbalera. Čelnici Juventusa prate razvoj situacije, pošto žele da Verati nastavi karijeru u torinskom klubu – navodi „Kalčomerkato„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Verati je član PSŽ-a od 2012. i za francuski klub je odigrao 407 utakmica i postigao 11 golova. Pre toga igrao je za Peskaru u kojoj je i ponikao.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 51 meč i bio strelac u 3 navrata.

 

BONUS VIDEO

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter