0
Evroliga

from left Aleksa Avramovic, Alen Smailagic, Tristan Vukcevic, Dante Exum, Zach LeDay, Yam Madar, Uros Trifunovic celebrate after winning the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„TO JE OSEĆAJ KOJI MOŽEMO DA RAZUMEMO SAMO MI GROBARI“: Smailagić pričao o očekivanjima pred Efes – evo šta će presuditi! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.23 u 15:43

Novi izazov za ekipu Željka Obradovića.

Košarkaši Partizana Mozzartbet od 18 časova će odigrati utakmicu sa dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope Anadolu Efesom u okviru 29. kola Evrolige. Ovaj duel, izuzetno je bitan kako srpskom tako i turskom timu, koji vode veliku borbu za pozicije u TOP 8 najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi.

Pred taj susret, očekivanja je izneo košarkaš crno-belih Alen Smailagić, koji je u razgovoru za Sport klub, govorio o narednom protivniku.

Oni su imali jako napornu utakmicu protiv Reala, gde su zabeležili pobedu. Verovatno dolaze dobro raspoloženi, spremni da igraju protiv nas, jer i oni znaju koliko je bitna ta utakmica i za nas i za njih. Mi se spremamo, spremali smo se normalno, nastavićemo da radimo i videćemo šta će da donese dan – počeo je Smailagić, a potom se osvrnuo na to da je Efes igrao zaostalu utakmicu u utorak:

– I mi smo igrali derbi, izuzetno jaku utakmicu. Tako da ne verujem, najviše će da presudi ko ima više želje, energije i ko ima više sreće.

Dobio je Smailagić pitanje oko toga, da li je veći pritisak sada ili na početku sezone, što je opisao na poseban način.

– Ovo je velika stvar i za nas kao igrače i za klub. Ne mogu da kažem da je pritisak, ali na neki način i jeste. To je baš neki lep osećaj, čudan osećaj, koji ne možemo da opišemo, koji možemo da razumemo samo mi Grobari i to je to.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter