0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SADA I DEFINITIVNO: Novi problem za Duška Ivanovića – Nedović neće igrati u Barseloni!

Objavljeno: 16.03.23 u 10:30

Ostao u Beogradu!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odleteli su za Barselonu gde ih sutra od 20 časova i 30 minuta očekuje utakmica 29. kola Evrolige.

Međutim, na ovom susretu crveno-beli će biti jako oslabljeni. Naime, od ranije nema Branka Lazića koji se oporavlja od povrede. Nakon večitog derbija nove probleme stvorila je povreda Ognjena Dobrića koji takođe neće biti u timu za duel sa Barsom.

Nije se znalo da li će Nemanja Nedović biti u stanju da igra, s obzirom da je od meča sa Panatinaikosom povređen, a na večitom derbiju je igrao veoma malo.

Head coach Dusko Ivanovic and Nemanja Nedovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Odluka je doneta – Nedović je ostao u Beogradu i neće moći da pomogne saigračima. Podsećamo, tokom treće četvrtine duela sa grčkim klubom, Nedović je osetio bol u zadnjoj loži i od tada se muči sa povredom.

Jasno je da će sutra veliki teret pasti na leđa argentinskog dua – Fakunda Kampaca i Luke Vildose. Jedino uz njihove dobre partije crveno-beli mogu nečemu da se nadaju u Palau Blaugrani.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter