0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

OGROMNO PRIZNANJE ZA MIHU: Siniša Mihajlović posthumno ulazi u Kuću slavnih italijanskog fudbala!

Objavljeno: 16.03.23 u 18:15

Zaista predivan gest Italijana

Legenda srpskog i svetskog fudbala, Siniša Mihajlović, biće uvršten u Kuću slavnih italijanskog fudbala.

Miha“ je igrao u Italiji u periodu od 1992. do 2006. gde je branio boje: Rome, Sampdorije, Lacia i Intera iz Milana. Nakon završetka igračke karijere, bavio se trenerskim poslom, gde je predvodio sa klupe: Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i Bolonju.

Nema sumnje da je ostavio dubok trag u Kalču a oni su mu se sada i te kako odužili. Siniša će se tako priključiti: Đanfranku Zoli, Zinedinu Zidanu, Žozeu Murinju, Alesandru Altobeliju, Kristijanu Đireliju, Ernestu Pelegriniju i Ernu Egriju Erbštajnu.

Nagrada koja se dodeljuje najboljim sportskim novinarima biće posthumno dodeljena Mariju Skonćertiju, dok Fer plej nagrada, nazvana po Davideu Astoiju, ide u ruke Luke Martelija. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U pitanju je mladi sudija koji je prošle sezone prekinuo meč kako bi pomogao svom ocu kojem je trebala pomoć na tribinama.

Kuća slavnih je zvanično uvedena od strane Fudbalskog saveza Italije 2011. godine.

 

BONUS VIDEO

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter