0
Košarka

FOTO: Twitter/@memgrizz

OGLASIO SE ‘PRESTUPNIK’ MORENT: „U budućnosti ću pokazati svima ko je Dža zaista!“

Objavljeno: 16.03.23 u 10:53

Prvi put u javnosti!

Zvezda Memfis Grizlisa, Dža Morent, dospeo je u centar pažnje javnost na negativan način. Naime, on je tokom jednog prenosa uživo na Instagramu pokazivao pištolj, a pre toga je optužen da je pretukao tinejdžera i pretio mu pištoljem.

Odlučio je da se oglasi po prvi put u javnosti.

Pištolj nije bio moj. Nisam takav, ne odobravam bilo kakvo nasilje, ali preuzimam punu odgovornost za svoje poteze. Napravio sam grešku i svestan sam slike koju sam izgradio o sebi, ali ću u budućnosti pokazati svima ko je Dža zaista. – kazao je košarkaš Memfisa.

Nekoliko dana je bio u savetovalištu na Floridi, ali se u sredu sastao sa Adamom Silverom, NBA komesarom, te je na sastanku odlučeno da može da napusti savetovalište.

 

Osećam se dobro mentalno, kako nisam već mnogo godina. Nalazim se u prostoru u kom mi je komforno. Konstantno sam razgovarao sa terapeutom. Radio sam različite stvari koje mi pomažu da izbacim sve te stvari iz svog tela. – otkrio je Morent.

Za kraj, priznao je da je napravio ogromnu grešku.

Napravio sam ogromnu grešku u klubu i to je otišlo uživo. Stavio sam se u lošu poziciju, kao i svoju ćerku. Ponekad mi kaže ako je imala loš dan. Osećam da ako mi to kaže, onda i ja mogu da popričam sa nekim takođe. – zaključio je Morent.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter