0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Čestitam Efesu i Atamanu za sve urađeno, ali i mojim momcima na sjajnoj utakmici!’

Objavljeno: 16.03.23 u 22:20

Velika pobeda crno-belih!

Košarkaši Partizana napravili su veliki korak ka željenom cilju! Izabranici Željka Obradovića režirali su nestvaran preokret u Istanbulu i nadigrali dvostrukog uzastopnog evropskog šampiona, ekipu Anadolu EfesaCrno-beli su u Turskoj, u okviru 29. kola Evrolige, slavili sa ubedljivih 84:97.

Ovo je 16. pobeda za beogradski tim na evropskoj smotri i vrlo važna uoči pet odlučujućih mečeva koji im predstoje u borbi za plasman u plej-of.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović.

– Došli smo ovde da igramo protiv šampiona. Ušli smo u utakmicu lenjo. Sve su pogađali jako lako, bilo je 23:6, a onda smo počeli da igramo. Verujem da smo odigrali jako dobri u utakmicu i jako sam ponosan na moje igrače i ovu pobedu. Ovaj tim je evropski šampion i siguran sam da će se potruditi da budu u najboljoj formi, a kada su oni u najboljoj formi, niko ne bi voleo da igra protiv njih u plej ofu – kazao je Obradović i dodao:

– Čestitam Efesu za sve što su uradili prethodnih godina, treneru Atamanu, kao i mojim igračima na odličnoj utakmici – zaključio je legendarni stručnjak.

BONUS VIDEO: 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter