0
Fudbal

Ljupko Petrovic FK Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. proslava Bari Liga Sampiona foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NOVI POSAO ZA ČOVEKA KOJI JE ZVEZDU ODVEO DO NAJVEĆIH USPEHA: Ljupko Petrović ne odustaje od fudbala ni u osmoj deceniji života!

Objavljeno: 16.03.23 u 11:14

Našao novi angažman!

Čuveni srpski trener i čovek koji je sa Crvenom zvezdom osvojio najvažniji trofej u istoriji kluba – Ligu šampiona, Ljupko Petrović, pronašao je novi posao.

Naime, 75-godišnji trener i zvanično je postao novi-stari trener bugarskog drugoligaša Liteksa. Na ovaj način postao je četvrti najstariji aktivni trener u svetu.

On je ovaj bugarski klub vodio već nekoliko puta u karijeri, a ima i osvojen Kup Bugarske sa ovim timom, 2004. godine.

Ljupko Petrovic FK Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. proslava Bari Liga Sampiona foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ispred njega se nalaze samo: Mirčea Lučesku (77 godina), Edi Reja (77) i Žezualdo Fereira (76).

Iskusni stručnjak je u karijeri vodio veliki broj klubova, a bez dileme najveće uspehe ostvario je upravo sa Crvenom zvezdom. Vodio je i klubove poput Espanjola, Olimpijakosa, Penjarola, PAOK-a i mnogih drugih.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter