0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKČEVIĆ SVETLA TAČKA U PORAZU U CRVENO-BELIH: Brzonogi ofanzivac ublažio poraz koji je Zvezdu udaljio od četvrtfinala!

Objavljeno: 16.03.23 u 21:05

Tim iz Saudijske Arabije nadigrao srpskog šampiona!

Omladinska ekipa Crvene zvezde doživela je poraz na ‘Ab Abtal’ turniru u Barseloni. Izabranici Zorana Rendulića rezultatom 3:1 poraženi su od vršnjaka iz Saudijske Arabije, ekipe Zelenih Sokolova.

Sastav iz Ljutice Bogdana je tako rezultatima iz ostalih grupa prepustio da odlučuju o njihovoj sudbini kada je nastavak takmičenja u pitanju.

Svetla tačka srpskog šampiona u katalanskoj metrpoli bio je mladi Ivan Nikčević. Talentovani, brzonogi ofanzivac zatresao je mrežu rivala u samom finišu susreta i tako ublažio ubedljivo vođstvo koje je sastav iz Saudije Arabije stekao golovima u 16, 32. i 46. minutu.

Zvezda je tokom jeseni blistala na spomentom takmičenju. Pobeda nad Sportingom iz Lisabona od 3:2, potom trijumf nad Belim sokolovima od 5:2 i remi sa Valensijom (2:2) izgledali su kao garancija za plasman u narednu fazu turnira. Delovalo je da ih najlakši zadatak očekuje upravo danas, ali došlo je do pada koncentracije i nešto lošije igre.

Pravila takmičenja kažu da u narednu fazu idu domaći Zeleni i Beli sokolovi, kao i osvajači četiri grupe uz dve najbolje drugoplasirane ekipe.

Zvezda sada čeka rasplet ostalih grupa i nada se nastavku takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter