0
Evrokupovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

NEVEROVATNE SCENE U TURSKOJ: Huligani razbili glavu Srbinu, golmana ušivali na terenu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.23 u 21:20

Dmitrović ponovo na udaru protivničkih navijača!

Jezive scene viđene su na utakmici osmine finala Lige Evrope između Fenerbahčea i Sevilje. Turski tim je slavio sa minimalnih 1:0, ali je Sevilja zahvaljujući pozitivnom rezultatu (2:0) sa stadiona ‘Ramos Sančez Pishuan’ obezbedila plasman među osam najboljih.

Fudbal je pao u drugi plan nakon incidenta koji su režirali huligani iz tabora turskog velikana. Ubacivali su navijači tvrde predmete na teren, a jedan takav je pogodio u glavu srpskog reprezentativca i golmana Sevilje, Marka Dmitrovića.

Srbin je doživeo ozbiljnu povredu, a lekarska služba je reagovala po hitnom postupku. Izvršeno je ušivanje, a Marko je insistirao da završi utakmicu uprskos neugodnoj povredi.

Postavlja se pitanje kojom će merom UEFA reagovati i kazniti ovakav čin huligana.

Podsećamo, Dmitrović je u prethodnom kolu takođe bio na meti navijača PSV-a. Jedan od njih je uleteo na teren i udario Marka pesnicom, ali čuvar mrežu mu nije ostao dužan.

BONUS VIDEO:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter