0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Daniil Medvedev of Russia competes during the singles group match against Rafael Nadal of Spain at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

MEDVEDEV OPREZAN PRED POLUFINALE INDIJAN VELSA: „Frensis može da pobedi Novaka i Rafu kada ima svoj dan“!

Objavljeno: 16.03.23 u 17:59

Rus zna da ga očekuje veoma težak i motivisan protivnik

Ruski teniser, Danil Medvedev, sastaje se u polufinalu Indijan Velsa sa Amerikancem, Frensisom Tijafoom.

Medvedev se nalazi u strašnoj formi, dobio je 18 mečeva u nizu i osvojio 3 titule, pre nego što je stigao na prvi masters u godini.

Grend slem šampion i bivši broj 1 veoma ceni i poštuje svog narednog protivnika. Danil veruje da Frensis može da pobedi svakog, ukoliko ima „svoj dan“, među njima i Novaka i Nadala.

Frensis je ’vatren’ igrač, tako da može da pobedi svakog kada ima dobar dan. Siguran sam da može da pobedi Novaka, Rafu. Zapravo, Rafu je već pobedio na US openu, što je velika stvar. Sigurno da ću morati da dam sve od sebe kako bih u međusobnom skoru ostala ’nula’. To nikada nije lako, samo moram da pokažem svoj najbolji tenis i da pobedim velikog protivnika – rekao je Medvedev.

Njih dvojica su se do sada sastali 5 puta i svaki meč je dobio Rus. Polufinalni meč je na programu u subotu od 19 časova po srpskom vremenu.

Turnir u Indijan Velsu igra se za ukupan nagradni fond od 8,8 miliona američkih dolara a titulu brani Tejlor Fric, koji se u četvrtfinalu sastaje sa Janikom Sinerom.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter