0
Fudbal

FOTO: Twitter/JuventusFC

JUVENTUS RUTISNKI DO ČETVRTFINALA, FEJNORD DEMONSTRIRAO SILU U ROTERADMU: Poznati novi učesnici naredne runde Lige evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.23 u 21:17

Vlahović precizan posle dužeg vremena.

Večeras se igra osmina finala Lige evrope, a  četvrtfinale plasirali su se: Juventus, Mančester junated, Sevilja i Fejnord.

Bjankoneri’ su rutinski savladali nemački Frajburg rezultatom 2:0 i tako ukupnim skorom 3:0 prošli dalje. Dušan Vlahović je postigao prvi pogodak, kada je bio precizan sa bele tačke u 45. minutu, dok je drugi pogodak postigao Federiko Kjeza u 95. minutu.

FOTO: Twitter/JuventusFC

Mančester junajted je savladao Betis rezultatom 1:0, a jedini strelac na meču bio je Markus Rašford u 56. minutu. U prvoj utakmici ’crveni đavoli’ su savladali Špance rezultatom 4:1.

FOTO: Twitter/Manchester United

Fenerbahče je pobedio Sevilji rezultatom 1:0, ali nije bilo dovoljno, jer su gosti u prvoj utakmici slavili 2:0. Jedini pogodak na meču postigao je Ener Valensija iz penala.

Najviše golova smo videli na utakmici u Roterdamu, gde je Fejnord bio nemilosrdan prema Šahtjoru rezultatom 7:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter