4
Fudbal

DŽAJIĆ ĆE MORATI NA OPERACIJU?: Nedimović poručuje – „Ukoliko budem morao da radim umesto njega, radiću!“

Objavljeno: 16.03.23 u 09:17

Ipak, nije čuo za operaciju!

Dragan Džajić pre samo dva dana i zvanično je postao novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, priča se da će prvi čovek srpskog fudbala uskoro morati na odsustvo usled operacije kuka.

U tom slučaju Branislav Nedimović, jedan od potpredsednika, bi preuzeo sve Džajićeve ingerencije.

Nedimović u razgovoru za Informer negira da je dobio veća prava od ostalih potpredsednika.

Neću ja biti zamenik predsedniku, njemu zamenik ne treba. Ja sam samo jedan od četvoro potpredsednika, ali imam ovlašćenja da vodim sednice Izvršnog odbora u odsustvu predsednika. Čast mi je da pomažem predsedniku i fudbalskoj veličini kakva je Dragan Džajić. Ako se bude desilo da moram da radim umesto njega, radiću. – istakao je bivši ministar u Vladi Srbije.

Branislav Nedimovic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 14.3.2023. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Još nije čuo za informaciju da Džajić ima zakazanu operaciju.

Ne znam za tu informaciju, prvi put čujem od vas. Nemam nikakav problem da odmenim predsednika u slučaju da do toga dođe. – zaključio je Nedimović.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
6

4 Komentara

  1. I tako nedimovic dobio fotelju to je isto kao sto su odradili sa vesicem onaj matori bio marioneta isto kao i ovaj matori

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter