0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ATAMAN KRATKO I JASNO: ‘Partizan je zaslužio da pobedi!’

Objavljeno: 16.03.23 u 22:59

Veliki trijumf crno-belih!

Košarkaši Partizana napravili su veliki korak ka željenom cilju! Izabranici Željka Obradovića režirali su nestvaran preokret u Istanbulu i nadigrali dvostrukog uzastopnog evropskog šampiona, ekipu Anadolu EfesaCrno-beli su u Turskoj, u okviru 29. kola Evrolige, slavili sa ubedljivih 84:97.

Ovo je 16. pobeda za beogradski tim na evropskoj smotri i vrlo važna uoči pet odlučujućih mečeva koji im predstoje u borbi za plasman u plej-of.

Nakon poraza oglasio se šef stručnog štaba turskog velikana, Ergin Ataman.

-Partizan je igrao sjajno u drugom poluvremenu, zaslužili su da pobede i ja im čestitam na tome – kratak je poručio Ataman i dodao:

– Posle dobrog starta, počeli smo da pravimo na smešan način da gubimo lopte. Od prve lopte, od prvog pasa. Posle toga, dozvolili smo im lake poene. Postigli su 16 poene posle naših izgubljenih loptu. U poslednjoj četvrtini izgubili smo balans, a mi smo nastavili da gubimo lopte. U odbrani, zaista su igrali dobru odbranu. Pogodili su dobre šuteve u poslednjoj četvrtini i sa tom razlikom došli su do poebede. Čestitam im – zaključio je trener Efesa.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter