0
Evroliga

Kevin Punter (R) and Stefan Lazarevic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STEFAN LAZAREVIĆ PRED GOSTOVANJE BARSELONI: „Niko nam ne može pomoći, do nas samih“!

Objavljeno: 15.03.23 u 15:30

Jedan od najboljih defanzivaca Evrolige, Stefan Lazarevć, izneo je svoja očekivanje pred duel sa Barselonom

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u petak od 20 časova i 30 minuta ekipi Barselone, u okviru 29. kola Evrolige.

Crveno-beli“ se nalaze u seriji loših rezultata, s obzirom da su poraženi na 5 od poslednjih 6 utakmica. Poslednji u nizu bio je večiti derbi, gde su u beogradskoj Areni, poraženi od Partizana 92:81.

Krilni igrač Zvezde, Stefan Lazarević, smatra da njegova ekipa mora fizički da parira dosta jačem rivalu ukoliko želi pobedu

Idemo u goste ekipi koja je po svemu opet kandidat za fajnal for. U odličnoj su formi u poslednjih sedam-osam utakmica i to su pokazali. Moraćemo da se potrudimo da damo svoj maksimum, da im pariramo fizički i vidimo gde nas to vodi – započeo je Lazarević.

On se nada da će njegov tim uspeti da smogne snage i da izađe iz ovog lošeg perioda.

Specifičan je način na koji su se vezali neki porazi. Nije nam lako, ali tu smo da sa stručnim štabom nađemo način da prebrodimo to. Niko nam ne može pomoći, do nas samih. Nadam se da ćemo prebroditi ovaj težak period.

Zahvalan je na svakom minutu koji dobija na terenu a tih minuta će biti još više nakon povrede kapitena, Branka Lazića.

Ne pada mi teško, zahvalan sam što igram i imam priliku da igram. Žao mi je samo što su rezultati lošiji, voleo bih da su ostvarene još neke pobede.

 

 

Nije hteo dodatno da komentariše sukob između Lesora i Petruševa po završetku derbija.

Mi kao igrači smo se gospodski poneli na terenu. Ne treba da pričamo previše o tome, to treba da ostane na klubu. Mi tu utakmicu treba da arhiviramo, da izvučemo neke pouke. Ne treba mi da se bavimo tim detaljima. 

Lazarević veruje da trojka Nikole Mirotića iz prvog meča, posle gaženja aut-linije, može da bude dodatni motiv da se podigne nivo.

Definitivno mora da bude, treba da se setimo toga. Da iz takvih stvari crpimo dodatnu energiju i motiv. Treba svako da se pogleda u ogledalo i zapne, muški. Pokazali smo ove sezone da možemo da igramo sa svima – zaključio je Stefan.

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter