0
Košarka

referee sudija PEREZ, MIGUEL ANGEL EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POZNATI ARBITRI: Ovo je sudijska trojka koja će deliti pravdu na meču Efesa i Partizana!

Objavljeno: 15.03.23 u 10:55

Potencijalno bitan detalj!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet u četvrtak od 18 časova i 30 minuta gostuju ekipi Anadolu Efesa u veoma bitnoj utakmici u borbi za Top 8 Evrolige.

Evroliga je delegirala sudije za ovaj meč. Naime, pravdu će deliti, Španac Migel Anhel Perez, Čeh Robert Viklicki i Grk Janis Fufas.

Zanimljivo, Perez je bio sudija i u beogradskom okršaju ova dva rivala koji su crno-beli dobili sa 82:79.

James Nunnally reacts during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

I jedni i drugi dolaze u dobrom raspoloženju. Parni valjak je savladao Crvenu zvezdu Meridianbet nakon velikog preokreta u AdmiralBet ABA ligi, a Efes je slavio protiv Real Madrida sinoć, u zaostalom kolu Evrolige.

Ne treba zanemariti i da će košarkaši Partizana ipak biti nešto svežiji. Treba obratiti pažnju i na ovih +3 iz Beograda, s obzirom da će i međusobni skor biti veoma važan u ‘ciljnoj ravnini’.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter