4
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic Partizan - Asvel, Euroleague basketball, Jan. 31. 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO ZVEZDI: „Nemam nameru da rasipam energiju na klub koji igra Evroligu rekreativno“!

Objavljeno: 15.03.23 u 16:14

Predsednik Partizana odgovorio je na prozivke „crveno-belih“

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se povodom situacije na kraju večitog derbija. Naime, nakon završetka utakmice, centar „crno-belih“ Matijas Lesor, fizički je nasrnuo na Filipa Petruševa.

Klub sa Malog Kalemegdana je izdao čak 3 zvanična saopštenja, u kojima su kritikovali ponašanje Lesora, Željka Obradovića i ABA lige.

Mijailović je za „Telegraf“ izjavio kako ne želi da poklanja pažnju klubu koji igra Evroligu samo rekreativno i tako „pecnuo“ večitog rivala.

– Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red – poručio je Mijailović.

VESTI O PARTIZANU:

On je potom poručio čelnicima Zvezde, da prvo objane svojim navijačima, kako je moguće da im se iz meča u meč dešava da prokockaju veliku prednost i na kraju izgube.

– Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja – zaključio je Ostoja Mijailović.

26
6

4 Komentara

  1. Ti si posebno veliko ime u svetu košarke, Zeljku svaka čast,za sve uradjeno i sa repeezentacijom i sa klubovima, a ti nastavi da pišeš saopštenja, a porez plati novcem od placa u Subotici ili hotelom u banji.

    1
    3
    Odgovori
  2. Ti ostoja stalno dolazis na gotovo e roligu igras po pozivu nisi osvpjio rezultatom ne placas porez vucic ti dao za pojacanja nista nisi uradio

    3
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter