8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Tik ToK screenshot

NAVIJAČ PARTIZANA ZATRAŽIO FOTOGRAFIJU, PA POTOM UZVIKOM PROVOCIRAO KAMPACA: Argentinac je začuđeno posmatrao potez pristalice crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.23 u 21:38

Iskusnom plejmejkeru nije bilo drago zbog gesta mladog momka!

Košarkaši Partizana u ponedeljak su režirali veliki preokret, nadoknadili -20, te slavili u okviru 21. kola Admiral bet ABA lige nad večiti rivalom. Crno-beli su nadigrali Crvenu zvezdu rezultatom 92:81 i tako napravili značajan korak u borbi za prvo mesto, koje garantuje prednost domaćeg terena u plej-of završnici.

Osim fantastičnog izdanja izabranika Željka Obradovića, u centar pažnje dospeo je krajnje nesportski i nerazuman potez Matijasa Lesora po završetku susreta. Francuz nije mogao da obuzda strasti, pa se nakon poslednje akcije zaleteo ka Filipu Petruševu i udario ga u glavu.

Potez iskusnog centra izazvao je pravu pometnju, a već danima se na društvenim mrežama mogu videti šale i međusobne provokacije navijača.

Jedna takva, iako vrlo jasno neslana, osvanula je na internetu. Naime, jedan navijač Partizana, očigledno u nameri da se našali ali ne razmišljajući o drugoj strani, zamolio je Fakunda Kampaca za fotografiju a potom napravio gest zbog kojeg je se digla prašina.

Momak je uključio snimanje na kameri i posle zagrljaja uzviknuo: ‘Partizan šampion’. Argentinac je čudno pogledao mladog momka, koji je sa osmehom na licu završio snimanje.

Bilo je i Kampacu jasno da je reč o šali, ali primetno se osetio vrlo neprijatno. Pretpostavka kaže da potez svakako nije zlonamernog karaktera, ali sigurno je nepotrebno dovoditi strance, članove bilo kog kluba u ovakvu situaciju.

VIDEO:

12
10

8 Komentara

  1. Uočen mi komentar to sam već rekao ? Za pucanje po navijačima Partizana na derbiju . Što ? O tome ne sme da se piše ?

    0
    0
    Odgovori
    • Sad će i ovog ćoravi da natera da ide u policiju i tužaka momka…pravite frku i senzaciju od simpatičnog gesta ovog navijača a onog debila što je Pantera snimao jedva da ste I smeli da pomenete…“nezavisno i prepošteno novinarstvo“ u zemlji letećih magaraca

      5
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter