3
Košarka

James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Cibona at Stark Arena on January 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELI UŠAO U KONFLIKT SA NAVIJAČEM PARTIZANA: „Reci mi to kad me budeš video – nemam poštovanja za tebe!“

Objavljeno: 15.03.23 u 14:10

Burno na Tviteru!

Američki košarkaš koji nosi dres Partizana Mozzart Bet, Džejms Naneli, napisao je na Tviteru kratko i jasno: „Opusti se i budi realan„.

Nakon toga uključio se jedan navijač koji mu je poručio: „Možda je za tebe ovo samo posao, ali za nas je Partizan sve„.

Potom je krenula žustrija rasprava, a Naneli se nadovezao: „Čoveče, šta govoriš, ovo je moja strast. Pričaj manje!„.

Navijač je nastavio, čini se pomiriteljskim tonom: „Rekao sam možda, opusti se„, međutim Naneli nije to tako shvatio.

Posvećeniji sam nego ikad. Pričaj manje! – napisao je Džejms još jednom.

Zatim je krenula žustra rasprava, a pominjane su i porodice: „Možeš govoriti ‘pričaj manje’ svojoj supruzi ili nekom drugom, ne meni. Prešao sam 3500 kilometara svojim autom da bi gledao Partizan u Berlinu, Minhenu, Milanu, Bolonji. Volim Partizan kao svog sina. Vidimo se u Monaku, a potom i u Kaunasu.„, napisao je navijač.

Očigledno je to iznerviralo Nanelija koji je potom odgovorio: „Reci mi to kad me budeš video, onda. Nemam poštovanje za tebe, i baš me briga za tvoja putovanja„.

Za kraj, navijač se još jednom oglasio, ponovo nešto dužom porukom.

Rekao sam šta sam imao. Ne govori ljudima da govore manje samo zato što si slavan košarkaš. Nisam te uvredio rečima, samo sam govorio o tome šta Partizan znači nama. Baš me briga za tvoje poštovanje, ne treba mi, radim ovo iz strasti. – zaključio je ovu raspravu on.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
1

3 Komentara

  1. Šta li je Petrušev sve radio,kada Lesor nije mogao da se uzdrži,bilo bi lepo i to videti i saznati,a poznat je kao provokator..

    2
    5
    Odgovori
    • Bas obrnuto.. Nije ovo prvi put lesoru da se ovako ponasa.. I da ga je isprovocirao jedan profesionalac ne sme tako da reaguje. Pobedio si , budi smeker, pokazi mu semafor i iskuliraj.. Ovako je samo navukao gnev na sebe, sta mislis sta ga ocekuje u Pioniru ?

      1
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter