3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIŠKO O ODLASKU PETRUŠEVA U POLICIJU: „Filip je bio primoran da ode i da izjavu u MUP“

Objavljeno: 15.03.23 u 17:55

Ražnatović je podelio detalje o čitavom slučaju

Jedna od najvažnijih vesti ovog dana jeste da je Filip Petrušev jutros otišao u policiju kako bi dao izjavu povodom incidenta u završnici derbija.

Da podsetimo, ovog ponedeljka je odigrana utakmica između Crvene zvezde i Partizana u okviru ABA lige, a susret je nažalost obeležio napad Matijasa Lesora na centra crveno-belih Filipa Petruševa.

VESTI O ZVEZDI:

On je jutros tim povodom u pratnji advokata kluba sa Malog Kalemegdana otišao u prostoriju MUP-a kako bi dao izjavu povodom cele situacije.

Nekoliko sati nakon tog događaja na društvenim mrežama se oglasio njegov menadžer Miško Ražnatović, koji je otkrio sve detalje.

Zaista treba da objasnimo da Filip Petrušev nije imao nameru da razgovara sa bilo kojom instancom ili medijem ili da pokrene bilo kakvu akciju u vezi poslednje utakmice! Ali ga je policija pozvala da da izjavu kao svedok i on je to uradio jer je dužan da to uradi!

Na kraju želim da dodam da Filip Petrušev nije angažovao nijednog advokata i nema nameru da to radi – objasnio je Ražnatović.

11
18

3 Komentara

    • Fabrička podešavanja bi bilo obrnutim redom!Zar misliš da normalan srbin može navijati za JSD Partizan!Sto se tice incidenta….da imaš obraza,osudio bi gest vašeg ,ljubimca,…i baš me zanima da li bi imao m.. da ovako nasrne negde na ulici!Ovde zna da je zaštićen,pa mu se moze!Jadno i žalosno od vas…realnih

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter