0
Fudbal

Zach Leday Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, cetvrtfinale Partizan - Subotica kosarka, Nis, Srbija 15.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEDEJ UPOZORAVA: „Iako pitbul nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda!“

Objavljeno: 15.03.23 u 15:55

Svestan je ko je protivnik!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sutra imaju veoma važno gostovanje u Istanbulu ekipi Anadolu Efesa u okviru 29. kola Evrolige.

Bitan je to meč iz aspekta borbe za Top 8. Košarkaš crno-belih, Zek LeDej očekuje od njegove ekipe borbu.

Idemo da igramo jako, da odradimo ono što moramo. Borićemo se, imali smo tešku utakmicu u derbiju, ali pokazali smo karakter. Rasetmo kao tim i tako treba da nastavimo. – započeo je Amerikanac.

Zach Leday Partizan – Asvel, Euroleague basketball, Jan. 31. 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Svestan je jačine Efesa i da ne sme da ih zavara što je dvostruki uzastopni prvak Evrope u blagoj krizi forme.

Iako pitbul nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda. Moramo da se pripremimo i znamo šta nas tamo očekuje. Imaju talentovane igrače koji su dugo zajedno. Moramo sa da se borimo i slušamo trenera. Protiv koga god da igramo, on ima ceo oporavljen roster. – jasan je prvotimac crno-belih.

Istakao je da ne prati rezultate drugih klubova.

Ja lično ne pratim rezultate drugih timova, fokusiran sam na ono što naš tim mora da uradi. Mnogo toga se menja iz dana u dan, imamo dosta utakmica u ovo mesecu. Moramo da budemo foksuriani na sebe. – zaključio je LeDej.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter