0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ManCity

HALAND SE SINOĆ PRIDRUŽIO ODABRANOM DRUŠTVU: Evo ko je još postizao pet golova na jednoj utakmici Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.23 u 08:30

Strašna partija!

Mančester siti je sinoć demolirao RB Lajpcig iliti preciznije – Erling Haland je demolirao RB Lajpcig. U pobedi od 7:0, norveški fudbaler postigao je pet(!) golova, a izašao je sa terena u 63. minutu.

Na taj način, Pep Gvardiola, trener Građana ga je na neki način sprečio da dođe do duplog het-trika, jer je izgledao potpuno nezaustavljivo za poslednju liniju nemačkog kluba.

Zbog izmene, Haland nije uspeo da obori rekord po broju golova u jednoj utakmici Lige šampiona, koji, uz njega, drže još dva igrača.

Naime, svima je dobro poznato da je Lionel Mesi u osmini finala protiv Bajer Leverkuzena u sezoni 2011/12 postigao pet golova u revanš susretu u pobedi Barse – 7:1.

Međutim, drugi igrač koji je to uradio je, verovatno i zaboravljeni Luiz Adrijano. U pobedi Šahtjora iz Donjecka (7:0) nad BATE Borisovim u okviru grupne faze elitnog takmičenja u sezoni 2014/15, Brazilac je postigao pet golova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter