0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Manchester City

SITI DEMOLIRAO LAJPCIG, INTER MRŠAVO U NAREDNU RUNDU: Poznati novi učesnici četvrtfinala Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.23 u 23:24

Nestvarni Haland.

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona pobedom nad Lajpcigom rezultatom 7:0, dok su u drugom susretu Porto i Inter remizirali bez golova i zahvaljujući pogotku Lautara Martineza u samom finišu prve utakmice, Italijani idu dalje.

U centru pažnje je bio Erling Haland, koji je čak pet puta tresao mrežu Lajpciga. On se sada izjednačio sa Lionelom Mesijem i Luisom Adrijanom, koji su do sada bili jedini koji postigli toliko golova na jednom meču Lige šampiona.

Siti je diktirao tempo od prvog minuta, a Haland je u svakoj situaciji bio opasan. Mogli su izabranici Pepa Gvardiole i do ubedljivijeg učinka, ali Blasvič je u nekoliko navrata sačuvao svoj tim još veće katastrofe. Osim Norvežanina, u strelce se upisao i Ilkaj Gungogan, koji je pogodio posle atraktivne akcije. Tačku na utakmicu stavio je Kevin De Brujne spektakularnim pogotkom.

FOTO: Twitter/ Manchester City

U drugom meču, Inter je nekako uspeo da sačuva mrežu i obezbedi četvrtfinale. Bledo izdanje obe ekipe, ali nešto bolji je bio Porto, ali bezuspešno, i na kraju utakmica se završila najnepopularnijim rezultatom 0:0.

FOTO: Twitter/ Inter

U sredu su na programu poslednje dve utakmice osmine finala. Napoli će dočekati Ajntraht iz Frankfurta koji ima prednost od 2:0, dok Real Madrid dočekuje Liverpul i brani prednost od 5:2.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter