0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DELIJE SLAVE, ZVEZDA BOLJA U VEČITOM DERBIJU: Crveno-beli razbili Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 15.03.23 u 22:21

Veliko iznenađenje u režiji motivisanih izabranika Ratka Đurkovića!

Pred oko 700 gledalaca u Šumicama, u okviru 19. kola Arkus lige, rukometaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu nad večitim rivalom.

Crveno-beli su dominirali od prvog sudijskog znaka do samog finiša meča, a da nije došlo do blagog opuštanja u završnici trijumf bi bio još ubedljiviji. Meč je završen u trenutku kada je na semaforu pisalo 29:25.

FOTO: STARSPORT

Tim Ratka Đurkovića napravio je iznenađenje, kada se u obzir uzme forma crno-belih i aktuelno stanje na tabeli.

Partizan sa tri pobede više zauzimo poslednje, četvrto mesto, koje vodi u plej-of. Iako su šanse za TOP 4 gotovo izvesno izgubljene, večerašnja utakmica je dokaz koliko je motivacija od krucijalnog značaja kada je večiti derbi u pitanju.

Parirao je Partizan sve do sredine susreta. Prišli su crno-beli na 16:14, a onda je usledila fantastična serija domaćeg sastava. Zvezda je dostigla maksimalnih 24:15 i već tada je bilo jasno ko će slaviti u Šumicama.

Prišao je Partizan u finišu na -3, ali konačan rezultat pogotkom za 29:25 postavio je Uroš Simić.

Ivan Horvat je sa osam pogodaka predvodio crveno-bele do trijumfa, a pratili su ga Đorđe Majes, Miloš Bujišić i Mirko Đurović sa po pet golova.

U Partizanu se sa pet golova istakao Miloš Kojadinović, dok je Mladen Šotić u četiri navrata zatresao mrežu pobedničkog sastava.

BONUS VIDEO:

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter