0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI JE U ČETVRTFINALU KUPA SRBIJE: „Brđani“ rutinski sa Metalcem za plasman među osam najboljih!

Objavljeno: 15.03.23 u 18:51

Nije se dovodilo u pitanje ko će dalje

Fudbaleri Čukaričkog su prilično sigurno u Gornjem Milanovcu savladali ekipu Metalca sa 0:2 u okviru osmine finala Kupa Srbije, čime su se plasirali među osam najboljih.

Gosti iz Beograda do prednosti stižu već u 21. minutu igre. Nakon zaista lepe akcije igrača Čukaričkog po desnoj strani probija Ivanović, koji zatim upućuje lep pas ka Spasojeviću koji se upisuje u strelce.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U 61. minutu je Spasojević oboren u kaznenom prostoru od strane Škorića, tako da je dosuđen jedanaesterac za „brđane“. Siguran izvođač je bio Luka Adžić i već tada je bilo jasno ko će pobediti.

Pre Čukaričkog plasman u četvrfinale Kupa Srbije su obezbedili TSC, Crvena zvezda, Radnik iz Surdulice, Radnički Niš, Novi Pazar i Vojvodina dok će poslednji član osam najboljih biti poznat nakon utakmice između Napretka i Spartak iz Subotice, koja počinje od 19 časova.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter