0
Niže lige

Milos Lukovic at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between fc IMT and fc Graficar at Bezanija Stadium on November 19th, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

CRVENO-BELI VEĆ NACILJALI VELIKOG TALENTA: Mladi fudbaler na meti Crvene zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.23 u 11:45

Da li će do doći do transfera?

Mladi Miloš Luković, gol mašina IMT-a, pruža fenomenalne partije u dresu ovog kluba u Prvoj ligi Srbije, a to ne prolazi neopaženo kod raznih klubova širom Srbije, ali i Evrope.

Ove sezone u dresu traktorista mladi Luković na 24 utakmica ima 11 postignutih golova uz jednu asistenciju.

GOL MAŠINA U DRESU IMT-A: Zlatni klinac ima 17 godina, a već trese mreže kao Levandovski! (VIDEO)

Na krilima odličnih igara ovog sedamnaestogodišnjaka umnogome su pomogle njegovom timu, te je IMT trenuto lider drugog po jačini ligaškog takmičenja u Srbiji.

 

Zbog svega što je rečeno, nezvanično je rečeno da je veliku želju za Lukovićem pokazala i Crvena zvezda. Skauti srpskog šampiona su prepoznali talenat kod ovog momka, a ono što je sigurno, uz pravilan razvoj mogao bi da dosegne velike fudbalske visine.

Međutim i da dođe do transfera nije realno da odmah ima neku značajniju ulogu u crveno-belom dresu, posebno što Zvezdu sledeće sezone, gotovo izvesno, čeka i Liga šampiona.

Milos Lukovic at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between fc IMT and fc OFK Vrsac at Radnicki Stadium on October 8, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Ne bi bilo iznenađenje da mladi Luković potpiše za crveno-bele, ali i ostane u IMT-u na pozajmici kako bi sticao neophodno superligaško iskustvo, uz uslov da IMT obezbedi plasman u najjači rang srpskog fudbala, a na dobrom su putu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter