0
Niže lige

FOTO: SoInfo.org

ČONOPLJA NA ‘RAKETNI POGON’: Kordun slavio, ŽAK-u bod!

Objavljeno: 15.03.23 u 19:34

Područni ligaš iz Kljajićeva trijumfovao bez primljenog gola. ŽAK do boda protiv trećeplasiranih Crvenčana.

Bili su ovo prvi bodovi poslednjeplasiranog tima još od polovine novembra. KordunPolet 4:0 (1:0). Miloš Popović je pogotkom sa bele tačke doneo prednost domaćem timu. Potvrda trijumfa stigla je u poslednjih dvadesetak minuta. Pogodili su Marko Česnovar, Luka Karas i Filip Vidović.

Sastav ŽAK je remizirao bez golova protiv favorizovane Crvenke. Gosti u 61. minutu nisu iskoristili penal, a samo pet minuta kasnije ostali su sa igračem manje. Crno-beli su u preostalih pola sata bili nešto konkretniji rival međutim nisu uspeli da materijalizuju brojčanu nadmoć. Sudija Ivanišević u finišu susreta nije dosudio očigledan kazneni udarac za somborski sastav kada je u prodoru nepropisno zaustavljen iskusni Damir Opačić. Kordunu sledi gostovanje u Paragama, Žakovci će put Karavukova.

Fudbaleri čonopljanske Sloge su pružili novu dopadljivu partiju. Savladali su Krila Krajine sa 2:5 (2:2). Gosti su do 36. minuta stekli dva gola prednosti (Ričard Rajčanji i Nemanja Vidaković). Međutim, usledio je kratkotrajan, ali neprijatan pad u igri koji je sastav iz Bačke Palanke maksimalno iskoristio i izjednačio. Rajčanji je već posle nekoliko minuta igre u nastavka obezbedio novu prednost koji su do golovima u 70. i 80. minutu osigurali Milovan Vukas i Aleksa Sapozničenko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter