0
Fudbal

FOTO: Radnicki Sremska Mitrovica

VLADIMIR ILIĆ OPTIMISTIČAN PRED MEČ SA ZVEZDOM: ’Svi su maksimalno motivisani jer igramo protiv takvog kluba!’

Objavljeno: 14.03.23 u 20:59

Nastavak kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u sredu od 15 časova u Sremskoj Mitrovici protiv Radničkog u okviru osmine finala Kupa Srbije. Mitrovčani su eliminisali Partizan u prethodnoj fazi nakon boljeg izvođenja penala i napravili senzaciju.

Desni bek Vladimir Ilić je govorio za Telegraf o ovoj utakmici i rekao da ih očekuje prava fudbalska predstava

– U sredu nas očekuje prava fudbalska predstava, protiv jednog od najvećih klubova na ovim prostorima, ako ne i najvećeg. To je motiv više za svakog igrača, a samim tim, verujem u čuda. Mislim da su ona moguća, što smo pokazali i u prethodnoj Kup utakmici. – započeo je Ilić.

On protiv Partizana nije igrao, ali će taj meč pamtiti. Rekao je da se vodila prava borba i da su njegovi igrači dali maksimum u toj utakmici.

– Ambijent za igru je bio fantastičan. Vodila se prava borba na terenu, i moji saigrači su dali maksimum da izvuku pozitivan rezultat. Mislim da će tek za nekoliko godina biti svesni šta su zapravo uradili, i koliki su uspeh napravili. – nastavio je on.

Prisećao kada je kao član Dinama iz Vranja pre četiri godine igrao protiv ,crvenobelih.

– Sećam se meča na Marakani, prošlo je četiri godine. Jedno veliko iskustvo za mene kao igrača, ali i prelep osećaj igrati protiv takvog kluba i na takvom stadionu. Sigurno da će mi to pomoći, i da će biti malo manje treme nego prvi put. Ipak, svaki igrač živi za ovakve utakmice, pa tako i ja. – dodao je desni bek.

Dodao je kako Zvezda ima talentovane i kvalitetne igrače

– U slučaju da se nađem da terenu od početka, biće mi mnogo teško i naporno da ih zaustavim. Zvezda ima talentovane i kvalitetne igrače, pogotvo na tim krilnim pozicijama. Ipak, daću sve od sebe da ih zaustavim. – rekao je igrač Radničkog.

Istakao je kako bi voleo da ishod bude kao protiv Partizana.

– Ponavljam opet, to je veliki uspeh kluba. Spremamo se za utakmicu maksimalno. Još uvek nismo vežbali penale, ali ako do njih dođe, voleo bih da ishod bude kao protiv Partizana. – nastavio je.

Na kraju je rekao kako su svi maksimalno motivisani jer igraju protiv takvog kluba i da veruju u čuda

– Svi su maksimalno motivisani jer igramo protiv takvog kluba. Karte su rasprodate i stadion će biti put, tako da nas očekuje stvarno prelep ambijent. Verujemo u čuda. – zaključio je Ilić.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter