0
Evroliga

Milos Teodosic (L) and Zach LeDay during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VIRTUS ŽELI DA ZADRŽI TEODOSIĆA: Plejmejkeru sleduje ozbiljan ugovor sledeće sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.23 u 14:55

Italijanski klub je zadovoljan partijama srpskog pleja i želi da ga nagradi novim ugovorom

Izvršni direktor Virtusa iz Bolonje, Luka Baraldi, rekao je da je u interesu kluba da sledeće sezone zadrže okosnicu tima i svoje ključne igrače, među kojima je i Miloš Teodosić.

Iskusni plej je stigao u Italiju pre 4 godine iz redova Los Anđeles Klipersa. Teo ove sezone u Evroligi beleži 11 poena i 6 asistencija za samo 19  minuta na parketu. Uz to ima i odlične procente šuta za tri – 40% i sa linije penala – 90%.

Serđo Skariolo ima još godinu dana ugovora. Vodi nas na veoma ozbiljan i takmičarski nastrojen način. Trudimo se da produžimo ugovore i igračima koje smatramo ključnim: Teodosiću, Belineliju i Pajoli. Želimo da ih zadržim koliko god je moguće – rekao je Luka Baraldi.

 

 

Virtus je u najelitnijem evropskom takmičenju na 11. mestu sa skorom 13-15 i bore se za plej-of.

U italijanskom prvenstvu su 2. i imaju isti skor sa Olimpijom iz Milana, 17-4.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter