5
Košarka

Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TUŽILAŠTVO O „SLUČAJU LESOR“: „Ovim treba da se bave klub i liga“

Objavljeno: 14.03.23 u 16:54

Jasna poruka iz Tužilaštva

Jučerašnji derbi je pored fantastičnog preokreta Partizana obeležio i skandalozan kraj utakmice, kada je Matijas Lesor nasrnuo na Filipa Petruševa.

Prema saznanjima do kojih je došao „Sportal“ nakon razgovora sa ljudima iz Tužilaštva ono se neće baviti ovim slučajem.

VESTI O PARTIZANU:

Oni procenjuju da tu nema krivične odgovornosti igrača već da je reč o disciplinskom pitanju, kojim treba da se bave klub i liga.

Lesor se najpre tokom četvrte deonice sukobio sa Petruševim nakon jednog grubog faula, a onda pričekao da istekne vreme večitog derbija i na samom kraju meča ponovo krenuo na srpskog košarkaša.

Tom prilikom je Lesor najpre odgurnuo Petruševa, a onda ga i udario pesnicom u glavu, dok je očigledno bilo da Filip Petrušev ne želi da se fizički obračuna sa Francuzem.

10
7

5 Komentara

  1. Ako neko nekog napadne,udari na rafnom mestu i to pred 17000 svedoka,zasto se Tuzilastbo ne bi bavilo time. Drugo je sto ce se Aba liga baviti tim pitanjem. Ovo je,u najmanju ruku akt nasilnistva. Treba da se bavite ovim i to pi prijavi,duzni ste.

    15
    21
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter