1
Fudbal

head coach Vladimir Gacinovic Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRPSKI TRENER VRLO BRZO NAPUSTIO CRNU GORU: Dečić prihvatio Gaćinovićevu ostavku!

Objavljeno: 14.03.23 u 13:10

Nije se dugo zadržao!

Pre neka dva i po meseca, srpski trener, Vladmir Gaćinović preuzeo je crnogorsku ekipu, Dečić.

Ipak, stvari nisu krenule očekivanim tokom u prolećnom delu šampionata. Naime, u šest zvaničnih utakmica Dečić je ostvario samo jednu pobedu i upisao dva remija uz čak tri poraza.

head coach Vladimir Gacinovic
Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Uprava kluba jutros je, kao što je i rečeno, održala sastanak i prihvatila ostavku trenera Vladimira Gaćinovića. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Gaćinoviću i njegovim saradnicima za saradnju u prethodna dva i po meseca za sve što su uradili za naš klub. Želimo im mnogo sreće u nastavku karijere i da ih zdravlje i sreća prate u životu. Do izbora novog trenera sa ekipom će raditi Nuno Muradbašić i Medin Lekić. – saopštili su iz crnogorskog kluba.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter