0
Evroliga

head coach Ergin Ataman (C) Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REAL IZGUBIO OD EFESA I RAZOČARAO PARTIZAN: Miciću i ekipi meč sa crno-belima prekretnica!

Objavljeno: 14.03.23 u 20:25

Mogu li crno-beli do iznenađenja u Turskoj?

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su ekipu Reala iz Madrida u zaostalom meču 24. kola Evrolige rezultatom 90:86. Ova utakmica, trebala je da se odigra znatno ranije, ali je odložena zbog stravičnih zemljotresa koji su zahvatili Tursku.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Larkin sa 18 poena i 8 asistencija, dok je Brajant dodao 17. Što se tiče srpskog reprezentativca Vasilija Micića, on je za oko 20 minuta na terenu stigao do učinka od 10 poena. Na drugoj strani, bolji od ostalih je bio Musa sa 16 poena i 5 asistencija.

Aktuelnom dvostrukom šampionu Evrope današnja pobeda itekako znači, jer će se nakon nje zadržati na desetoj poziciji i tako se do samog kraja boriti za TOP 8. Upravo ih u nastavku, već u četvrtak očekuje utakmica sa Partizanom, koja će Efesu biti ključna, dok će naravno i crno-beli želeti pobedu.

Partizan sada ima skor 15/13, a Efes 14/14, dok uz crno-bele indentičan odnos pobeda i poraza imaju još Baskonija, Makabi i Žalgiris. Crno-beli će do susreta sa Efesom imati dan više za odmor, pa i to može biti bitan faktor u toj utakmici.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter