0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

PIKE BRANI BARSELONU: Slavni fudbaler otkrio na koji način se kupuju sudije u Španiji!

Objavljeno: 14.03.23 u 18:55

Ozbiljan skandal trese fudbal na Pirinejima

Poslednjih nedelja jedna od glavnih vesti u svetu fudbala na Starom kontinentu je skandal oko „kupovine“ sudija u koji je umešana Barselona.

Reč je o „slučaju Negreira“ zbog koga se slavni klub našao na stubu srama, a o svemu je odlučio da se oglasio Đerar Pike.

Nikada u životu nisam sreo gospodina Negreiru, niti njegovog sina. Spreman sam da se zakunem pred sudom, ili pred kim god želite da Barselona nije potkupljivala sudije. Ako želite da potkupite sudiju, to je veoma jednostavno – kontaktirate ga, nađete se sa njim na tajnoj lokaciji i date mu kovertu sa novcem. Zar to nije lakše, nego da navodno idete preko potpredsednika sudijske komisije?“ pita se Pike.

Pike ističe da mnogi koriste priliku da bace ljagu i umanje uspeh najuspešnije ekipe u istoriji.

Kakav god haos pokušali da naprave, niko nikada neće moći da ukalja našu najbolju ekipu u istoriji koja je napravila nemerljiv uspeh. Sada svi pokušavaju da usmere gnev navijača ostalih klubova na Barselonu. Mi igrači vremenom upoznajemo sudije u Španiji i znamo kakvi su. Međutim, treneri koji tek dođu u klub ih ne poznaju, zato klubovi plaćaju sudijske savetnike“ dodao je Pike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter