0
Košarka

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOMENAT KOJI JE ‘OKRENUO’ DERBI: Ekspolzija u Areni nakon trojke Madara! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.23 u 10:17

Sjajan potez Izraelca!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoć su, nakon velikog preokreta, savladali Crvenu zvezdu Meridianbet, 92:81 u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su odigrali fenomenalno prvo poluvreme i vodili sa 20 poena prednosti u jednom momentu, a sve to na krilima sjajnog Fakunda Kampaca.

Međutim, u drugom delu igre, sve se preokrenulo. Energija je prešla na igrače Partizana, koji su dobrom odbranom i preciznošću u napadu topili prednost Zvezde.

Čini se da se i ključni momenat za preokret crno-belih dogodio na kraju treće deonice. Naime, Zvezda je imala +6 i napad sa kojim je mogla ponovo da ode na opipljivu prednost, međutim, Lesor i Madar su pritisli Vildozu koji je izgubio loptu, a Madar sa zvukom sirene pogodio otvorenu trojku.

To je ulilo dodatno samopouzdanje Izraelcu, ali i celom timu, te su na krilima tog pogotka crno-beli do kraja odigrali fenomenalno, a Zvezda nije našla način da odgovori bez Kampaca koji je meč završio mnogo ranije zbog pet faulova.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter