0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LESOR MVP 21. KOLA ABA LIGE: Dominacija Francuza u derbiju za indeks korisnosti 38!

Objavljeno: 14.03.23 u 12:42

Sjajna partija centra ostala je u senci fizičkog sukoba na kraju utakmice

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 92:81 u okviru 21. kola regionalne AdmiralBet ABA lige.

„Crno-beli“ su se vratili nakon zaostatka od 20 poena na kraju prvog poluvremena i na kraju uspeli da savladaju svog najvećeg rivala dvocifrenom prednosšću.

Najbolji pojedinac meča bio je francuski centar, Matijas Lesor, koje je zabeležio 27 poena, 8 skokova i 2 asistencije. On je šutnuo čak 21 slobodno bacanje a 15 puta je bio precizan.

Ovakva partija mu je donela indeks korisnosti 38 i to je bilo dovoljno da ponese titulu najkorisnijeg igrača 21. kola ABA lige.

 

 

Ipak, sve ovo je palo u senku nemilog događaja na kraju utakmice. Lesor je očigledno pogubio konce i fizički nasrnuo na Filipa Petruševa. Njihovi saigrači i treneri su sprečili ozbiljniju situaciju.

Povodom ovog događaja, oglasila se prvo Crvene zvezda, koja je izdala javno saopštenje a potom i Partizan, koji je poslao ekspresan odgovor.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter