0
Fudbal

FOTO: Starsport

KARLO ANĆELOTI: ’Od samog starta ćemo ići na pobedu na tom meči!’

Objavljeno: 14.03.23 u 22:24

Itlaijanski stručnjak optimističan pred revanš.

Fudbaleri madriskog Reala su u prvom meču osmine finala Lige šampiona savladali Liverpul na Enfildu rezultatom 5:2, a sutra na svom stadionu igraju uzvratnu utakmicu. Trener ’kraljeva’ je rekao da će im sutra biti potrebni i iskustvo i energija

-Pokušaćemo od prvog minuta da nametnemo svoj stil igre. Od samog početka ćemo ići po pobedu na tom meču. Sutra će nam biti potrebni i iskustvo i energija. Jedan od ključnih igrača, koji donose energiju je Vinicijus. Siguran sam da će fudbaleri kao što je Luka Modrić, Toni Kros i Karim Benzema ispisati istoriju Reala. – započeo je on.

On se dotakao i Karima Benzeme i rekao je da iskusni napdač fizički maksimalno spreman.

-Karim je fizički maksimalno spreman. Što se tiče sukoba između Benzeme i selektora Francuske Didijea Dešana, to nije pitanje za mene. Morate da pitate njih dvojicu šta se dešava. Dešan je bio moj igrač i jako ga poštujem. Ne želim da se mešam. – zaključio je Karlo Anćeloti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter